Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku 50.000 korun na web už letos nedostanete! od Pavel Vrany - nechapu kdo podobnou ptakovinu mohl vymyslet, resp. obdivuju...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 23. 2. 2002 19:53

    Pavel Vrany (neregistrovaný)
    nechapu kdo podobnou ptakovinu mohl vymyslet, resp. obdivuju tu lobby, ktera ji dokazala protlacit
  • 23. 2. 2002 22:06

    Andrej Čírtek (neregistrovaný)
    Ja na tuto aktivitu statu nemam tak jednoznacny nazor. Rozhodne to prispiva rozvoji internetu a informacnich technologii, protoze to motivuje male a stredni firmy, aby na webu byly. Kdyby si spolecnost mohla firemni web treba odepsat z dani, mozna by si misto toho spis koupila auto nebo kopirku. Muze to mit i ten informacne-motivacni efekt, ze majitel firmy sice na dotaci nedosahne (byl az 360. zadatel), ale rekne si "aha, muzu si udelat webovou prezentaci, pro zahranici, abych mel vyssi export".
  • 25. 2. 2002 10:46

    Miloslav Marčan (neregistrovaný)
    Já zase nechápu, jaké tunelování a kým a jakou lobby máte na mysli. Pokud si prostudujete podmínky na www stránkách CzechTrade, zjistíte, že jsou naprosto transparentní.

    Je zajímavé, že když se najde ve státní pár lidí, kteří se snaží v rámci možností podpořit internet či obecně IT, tak se ihned najde spousta lidí, kteří mají potřebu vše negovat, ale nikdy neřeknou jak by se to mohlo udělat jinak (při dodržení všech zákonných podmínek).

    Vážený pane, máte snad jiný, lepší nápad, kromě toho nedělat nic?

    PS: Pokud jste nezažil kontroly NKÚ, tak věřte, že jsou velmi náročné a přísné na kontrolu dodržování všech pravidel.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).