Hlavní navigace

A teď jedna statistická

20. 7. 2004
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Výzkumníci z Fessel-GfK přišli na to, že v Evropských zemích se k Internetu dostává 41 procent populace, v České republice je to jen 33 procent. Nejvíce internautů hlásí severské země (kolem tří čtvrtin populace). Výzkumníci z iAuditu prozměnu zjistili, že opravdu už od dubna na webu browsdá méně a méně Čechů. Mezi květnem a červnem to byl pokles o 3,8 procenta. Oproti loňskému roku ovšem návštěvnost českým webům vzrostla o třetinu. Už se těším na zářijové statistiky, až zase budeme půl roku…

Výzkumníci z Fessel-GfK přišli na to, že v Evropských zemích se k Internetu dostává 41 procent populace, v České republice je to jen 33 procent. Nejvíce internautů hlásí severské země (kolem tří čtvrtin populace). Výzkumníci z iAuditu prozměnu zjistili, že opravdu už od dubna na webu browsdá méně a méně Čechů. Mezi květnem a červnem to byl pokles o 3,8 procenta. Oproti loňskému roku ovšem návštěvnost českým webům vzrostla o třetinu. Už se těším na zářijové statistiky, až zase budeme půl roku hlásit historická maxima. Penetrace stále má kam růst. (DigiWeb a iStrategie)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor se zabývá výkonovým marketingem na internetu. Pracoval pro Advertures, Dobrý web a Outrider. Martin byl dříve redaktorem Lupy a dalších periodik o IT.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).