Hlavní navigace

Adobe koupilo Behance, výbornou výstavní platformu pro kreativce

21. 12. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Behance – www.behance.com – prodáno Adobe za blíže neurčenou částku – v oznámení o akvizice slibuje pokračování v činnosti s původním týmem i z původního místa. CEO Behance, Scott Belsky, nastupuje do Adobe jako „President of Community“. Béhance je jedno z nejznámějších míst použitelných jako výstavní platforma pro kreativce všeho druhu a Adobe vidí vhodnou synergii se svoji platformou Creative Cloud – ten chce Adobe rozšířit o možnosti vzájemné spolupráce, interakce a sdílení. Je také velmi…

Behance – www.behance.com – prodáno Adobe za blíže neurčenou částku – v oznámení o akvizice slibuje pokračování v činnosti s původním týmem i z původního místa. CEO Behance, Scott Belsky, nastupuje do Adobe jako „President of Community“.

Béhance je jedno z nejznámějších míst použitelných jako výstavní platforma pro kreativce všeho druhu a Adobe vidí vhodnou synergii se svoji platformou Creative Cloud – ten chce Adobe rozšířit o možnosti vzájemné spolupráce, interakce a sdílení. Je také velmi pravděpodobné, že možnost zveřejnit věci na Behance bude doplněna přímo do software od Adobe – zejména Illustratoru, InDesignu či Dreamweaveru.

PS: Pokud jste snad doposud Béhance neznali, zkuste se podívat, skvělý zdroj inspirace v řadě oblastí

Zdroj: Behance & Adobe: Serving The Future Of The Creative World

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Konzultant a publicista, provozuje www.pooh.cz. Podle některých si myslí, že rozumí všemu, sám je však přesvědčen o pravém opaku a ani v 30+ letech nedokázal přijít na to, jak mít peníze a nepracovat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).