Hlavní navigace

Affiliate program Mall.cz prý plní očekávání, nabízí jej i Mall.sk

17. 8. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Mall.cz si pochvaluje prvních šest měsíců chodu svého affiliate programu, o jehož spuštění jsme vás v lednu informovali. Affiliate program, který jsme spustili před půl rokem na platformě TradeDoubler, plní naše očekávání, říká Jindřich Trčka, affiliate manager Mall.cz. Do affiliate programu je zapojena zhruba tisícovka partnerů, kterým byla vyplacena provize v celkové výši dvou milionů korun za téměř 18 tisíc objednávek. Nejvíc objednávek prý zaznamenaly segmenty malé bílé techniky, sportu a…

Mall.cz si pochvaluje prvních šest měsíců chodu svého affiliate programu, o jehož spuštění jsme vás v lednu informovali. Affiliate program, který jsme spustili před půl rokem na platformě TradeDoubler, plní naše očekávání, říká Jindřich Trčka, affiliate manager Mall.cz. Do affiliate programu je zapojena zhruba tisícovka partnerů, kterým byla vyplacena provize v celkové výši dvou milionů korun za téměř 18 tisíc objednávek. Nejvíc objednávek prý zaznamenaly segmenty malé bílé techniky, sportu a velké bílé techniky.

Provizní program nyní přichází i pro Mall.sk. Protože se nám tento způsob získávání nových zákazníků v Česku osvědčil, rozšířili jsme affiliate program i na Slovensko. Provize jsou stejně jako v ČR od jednoho do sedmi procent dle kategorie zboží. Partneři, kteří působí v obou zemích, mohou využít jeden účet pro správu programu. Na Slovensku máme již okolo stovky partnerů, říká dále Jindřich Trčka. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).