Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku AlbumCity: Pauza nebo došly peníze? od Jack Schrantz - AlbumCity.cz uzavřelo smlouvu o distribuci s Media Trade...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 20. 7. 2001 17:16

    Jack Schrantz (neregistrovaný)
    AlbumCity.cz uzavřelo smlouvu o distribuci s Media Trade Partner.

    Největší tuzemský internetový obchod s hudebními nosiči a filmů na DVD AlbumCity.cz uzavřel v pátek 20. července 2001 smlouvu s distribuční společností Media Trade Partner. Ta bude distribuovat tituly, které si zákazníci objednají na stránkách AlbumCity.cz. Media Trade Partner má desetileté zkušenosti s distribucí hudebních nosičů a šestnáct tisíc titulů na skladě, takže většina zboží objednaného ze stránek AlbumCity.cz bude distribuována během pěti až sedmi dnů. Firma vznikla transformací společnosti Popron distribuce, poté, co se jejími dalšími vlastníky vedle firmy Popron a.s. staly Fanton a Forus. Media Trade Partner, která se bude starat o veškerou logistiku, začne tituly distribuovat v průběhu září, individuálním zákazníkům je bude zasílat poštou.
    Výkonný ředitel firmy AlbumCity.cz Jack Schrantz při té příležitosti uvedl, že spolu s inovací technologii a podoby stránek jde o jednu z klíčových změn ve firmě: "V zájmu našich zákazníků spojíme desetileté zkušenosti z oblasti distribuce, které má Media Trade Partner, s moderními technologiemi, s našimi znalostmi v oblasti obchodu po síti, s rozvinutými zákaznickými službami (customer service) i s marketingovými schopnostmi."
    Ředitel společnosti Media Trade Partner Miroslav Pacák to komentoval slovy: "Je to pro nás významný krok ke zvýšení obratu i rozšíření spektra zákazníků, mezi nimiž jsou hypermarkety, čerpací stanice a kamenné obchody, o oblast obchodování po internetu."
    Vzhledem k probíhajícím změnám a uvádění nového systému do praxe se AlbumCity.cz omlouvá, že až do září si nebude možné z jeho stránek objednávat tituly.
  • 20. 7. 2001 20:22

    Martin Kopta (neregistrovaný)
    Vidíte, předběhl jste mě :-)

    Jsem rád, že jste konečně vystrčili hlavu z písku. Taky ta tisková zpráva, co mi dneska přišla může pomoci uklidnit vášně.
  • 23. 7. 2001 16:35

    Tomas Krause (neregistrovaný)
    No nevim. Kvuli nove smlouve s distributorem uzavrit obchod na dva mesice?? Aby to nebylo jen dalsi mlzeni...
    Nekdo by se spis mel vyjadrit k tem udajnym dluhum.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).