Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Amapy.cz podporují hledání trasy pro cestu autobusem a vlakem od Xeelee - Co to má společného s mapami? Já na Amapách...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 5. 4. 2009 22:49

    Xeelee
    Co to má společného s mapami?

    Já na Amapách vyhledávám hlavně trasy s vyhýbáním dálnicím, když jedu na kole někam mimo Prahu. Jinak pro cesty po městě používám spíš Google Maps.

    Podpora MHD vypadá hodně zajímavě a určitě ji vyzkouším. Docela mě štve dpp.cz, protože u jedné trasy, kterou často jezdím, mi odmítá zobrazit nejrychlejší cestu s více přestupy. Sice se dá nastavit jedna zastávka, kudy chci projíždět, ale tou se projíždí i u podstatně delší trasy s méně přestupy a nedá se nastavit, jestli tam chci přestupovat nebo ne. Na dpp.cz vyhledávač spojení zřejmě preferuje co nejmenší počet přestupů a má limit pro počet výsledků. Snad budou Amapy fungovam lépe a radostněji.
  • 1. 4. 2009 20:08

    Smutný pozůstalý (neregistrovaný)
    Mapy na Atlas to byla kdysi služba jako hrom. Troufám si tvrdit že širokodaleko nejlepší a v české kotlině bez konkurence. Ale po zásahu Centrumu ... je vše jaksi
    "ne-příliš-přátelské a fungující podle selského rozumu"

    To do jakého stavu ten "svůj píseček" přepracovali, to je hrůza.

    Byl jsem nucen u nich nedávno narychlo zřídit (dočasně) e-mail. Přestože mi asi třicet zpráv (čistě textových) přišlo (postupně) z jedné, stejné, adresy tak jen pět nebylo označeno jako spam. Už se ani nenamáhám jim oznamovat chyby, jako dříve. Budu mít dost starostí tu schránku zrušit, jestli se mi to vůbec podaří.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).