Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Americký Fortinet chce ovládnout český trh s kybernetickou bezpečností od Uzivatel - Pravda, ze se to moc neda dohledat. Cenik...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 1. 2016 19:40

    Uzivatel (neregistrovaný)

    Pravda, ze se to moc neda dohledat. Cenik ma tisice polozek a bez vysvetleni se clovek ztrati. Hlavne nenaletet webum, kde jsou ceny v USD, protoze v EU plati uplne jine ceny (smutne, ale pravda). Kontaktujte nektereho partnera, kteri jsou uvedeni na webu Fortinetu nebo webech distributoru (Veracomp, DNS). Po upresneni situace (velikost site, charakter provozu, rychlost konektivity, pozadovane druhy ochran) Vam urcite posle spravne modely a cisla pravdepodobne v nekolika variantach :-)
    P.

  • 27. 1. 2016 16:48

    Fang (neregistrovaný)

    Můžete nějaké ceny nadhodit? Hledal jsem ale nemůžu nic rozumného najít (jen prodejní kydy).

  • 27. 1. 2016 16:10

    Petr (neregistrovaný)

    Pouzivame to delsi dobu u mnoha firem a zadny zasadni problem.
    Nebudeme se tady pretahovat, ze mel nekdo z vendoru chybku. To se stalo a bude stavat vsem (Cisco, Juniper, Symantec,..). Nejde delat vyvoj sw bez chyb (to je opravdu naivni).

    Pomer vykon/cena velmi dobre. Maji tam milion funkci, ze bezny admin ani nemuze vyuzit, coz beru jako univerzalni nastroj, ktery potrebuje kazda sit.

    Zadne slozite licencovani per user. Koupite box a mate vse k dispozici pro neomezeny pocet uzivatelu (vse je o spravnem vyberu hw). Take maji neco omezene per box (napr. APcka), ale to je normalni u vsech vendoru.

    Po mnoha letech provozovani (nebojim se napsat, ze nasobne vice zkusenosti nez ostatni na tomto foru) muzu doporucit.
    P.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).