Hlavní navigace

Názor k článku Android 3.1 s podporou USB periférií od Mimozemšťan - Hochu ty nevíš co za šílené vize vypouštěl...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 12. 5. 2011 10:06

    Mimozemšťan (neregistrovaný)

    Hochu ty nevíš co za šílené vize vypouštěl Microsoft do světa již před dvaceti lety a pravděpodobně i mnohem dříve. A nebyl sám.
    Věř, že nic sebešílenějšího co bys vymyslel by nebylo jedinečné a již to někdo veřejně prezentoval jako "jistou blízkou budoucnost".

    Svého času jsem měl blízko k automatizaci, ale nikdy by mne nanapadla ani desetina těch zvráceností které jsou lidi schopni vymyslet.
    Zajímavé je, že lidé jsou schopni řešit naprosté blbosti, každodenní rutinu, která nikoho neobtěžuje. Logicky složitější procesy, které by mohly například snížit spotřebu energie na pouhou jednu desetinu nebo alespoň třetinu (mám na mysli například hospodaření s teplem, zamezení zbytečným ztrátám), což by člověk uvědoměle mohl dělat ale nedělal by celý den nic jiného, nikdo automaticky neřeší dodnes. Dokonce i s nepatrně inteligentními plášti budov se dnes teprve začíná.

    Na závěr bych si jen rýpnul. Včera na ČT24 zase vyhrabali nějaké odborníky a jeden z nich se domnívá že za pár let budeme všichni nosit po kapsách telefony s vestavěným televizním přijímačem. Nejsem si jistý, protože mne ty keci vůbec nezaujaly, zda dokonce neříkal něco o tom že už v nich bude dostupný program na přání. Tento poslední odstavec berte prosím s velkou rezervou, ten pořad jsem opravdu nesledoval...

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).