Hlavní navigace

Android Market obsahuje 200 000 aplikací

3. 1. 2011
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Android Market dosáhl na konci minulého roku jednoho významného milníku: pokořil metu 200 000 poskytovaných aplikací. Připomeňme, že Android Market je katalog aplikací ke stažení pro stále oblíbenější mobilní platformu Android. Teprve před půl rokem přitom padla hranice 100 000 obsažených aplikací, takže je zřejmé, že vývojáři se v loňském roce opravdu činili a majitelé zařízení se systémem Android si tak na nedostatek softwaru stěžovat nemohou. Dvě třetiny jsou ho přitom dostupné zcela zdarma.

Android Market dosáhl na konci minulého roku jednoho významného milníku: pokořil metu 200 000 posky­tovaných aplikací. Připomeňme, že Android Market je katalog aplikací ke stažení pro stále oblíbenější mobilní platformu Android.

Teprve před půl rokem přitom padla hranice 100 000 obsažených aplikací, takže je zřejmé, že vývojáři se v loňském roce opravdu činili a majitelé zařízení se systémem Android si tak na nedostatek softwaru stěžovat nemohou. Dvě třetiny jsou ho přitom dostupné zcela zdarma.

Zdroj: Root.cz

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).