Hlavní navigace

Ankety YouTube Awards a Webware 100 v plném proudu

15. 3. 2008
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Pokud si potrpíte na ankety a s nimi spojená ocenění související s projekty z kategorie Web 2.0, v těchto dnech jsou pro vás připraveny vyloženě žně. Tak předně už jen do 19. března můžete hlasovat v anketě YouTube Awards o nejlepší video v tuctu kategorií, které se v minulém roce objevilo na známém a populárním videoserveru YouTube. Běží také hlasování v letošním ročníku ankety Webware 100 hledající ty nejlepší (nebo spíš nejpopulárnější) weby a projekty z výše zmiňované škatulky Web 2.0.…

Pokud si potrpíte na ankety a s nimi spojená ocenění související s projekty z kategorie Web 2.0, v těchto dnech jsou pro vás připraveny vyloženě žně. Tak předně už jen do 19. března můžete hlasovat v anketě YouTube Awards o nejlepší video v tuctu kategorií, které se v minulém roce objevilo na známém a populárním videoserveru YouTube. Běží také hlasování v letošním ročníku ankety Webware 100 hledající ty nejlepší (nebo spíš nejpopulárnější) weby a projekty z výše zmiňované škatulky Web 2.0. Výsledky loňského ročníku jsme shrnuli v článku Webware 100: výkladní skříň současného Internetu?

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).