Hlavní navigace

Antivirová společnost McAfee prý doplácí u veřejnosti na události týkající se jejího zakladatele

20. 12. 2012
Doba čtení: do minuty

Sdílet

John McAfee již řadu let nemá s antivirovou společností téhož jména nic společného (tedy až na to, že ji založil a poté prodal), ale společnost přesto doplácí u veřejnosti na mediální pozornost věnovanou jeho poněkud dramatickému životu v Belize, následnému útěku do sousední země a zadržení.  Podle analýz společnosti YouGov je vnímání veřejnosti na nejnižším možné bodě za posledních pět let. YouGov vše dává do přímé souvislosti s událostmi okolo Johna McAfee. John McAfee přitom se známou…

John McAfee již řadu let nemá s antivirovou společností téhož jména nic společného (tedy až na to, že ji založil a poté prodal), ale společnost přesto doplácí u veřejnosti na mediální pozornost věnovanou jeho poněkud dramatickému životu v Belize, následnému útěku do sousední země a zadržení. 

Podle analýz společnosti YouGov je vnímání veřejnosti na nejnižším možné bodě za posledních pět let. YouGov vše dává do přímé souvislosti s událostmi okolo Johna McAfee. John McAfee přitom se známou antivirovou společnosti nemá nic společného prakticky dvě desetiletí.

Zdroj: McAfee Brand Suffers.  Retired founder's woes still hurt perception of company, per study

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Konzultant a publicista, provozuje www.pooh.cz. Podle některých si myslí, že rozumí všemu, sám je však přesvědčen o pravém opaku a ani v 30+ letech nedokázal přijít na to, jak mít peníze a nepracovat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).