Hlavní navigace

AOL uvedla bezplatného klienta AIM Pro

21. 7. 2006
Doba čtení: do minuty

Sdílet

AOL ve středu po měsíci testování betaverze oficiálně uvedla svého IM klienta pro podniky AIM Pro. Ten byl navržen s WebEx a je určen zaměstancům společností, které mohou využívat funkce pro spolupráci. AOL doufá, že s AIM Pro uspěje v rostoucím zájmu o IM v podnicích. Společnost citovala nedávný průzkum The Radicati Group, podle něhož se IM stane klíčovým nástrojem spolupráce pro 135 milionů pracovníků a do roku 2009 pro více než 477 milionů. (BetaNews)

AOL ve středu po měsíci testování betaverze oficiálně uvedla svého IM klienta pro podniky AIM Pro. Ten byl navržen s WebEx a je určen zaměstancům společností, které mohou využívat funkce pro spolupráci.

AOL doufá, že s AIM Pro uspěje v rostoucím zájmu o IM v podnicích. Společnost citovala nedávný průzkum The Radicati Group, podle něhož se IM stane klíčovým nástrojem spolupráce pro 135 milionů pracovníků a do roku 2009 pro více než 477 milionů. (BetaNews)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor absolvoval Gymnázium Sokolov. A nyní studuje obor. Anglický jazyk a literatura v rámci studijního programu Filologie na. Filozofické fakultě MU.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).