Hlavní navigace

Názor k článku APEK se brání: Naši členové nejsou největší hříšníci od Sly - "protože váš původní příspěvek se týká víceméně pouze...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 28. 2. 2012 14:08

    Sly (neregistrovaný)

    "protože váš původní příspěvek se týká víceméně pouze toho, jak nespolehlivě přepravci doručují. A protože já jsem neřešil doručování, ale expedici, je evidentní,"

    Vy to nepochopite ani když si to sám napíšete!!!

    My tu ve vlakně o doručovaní a vy sem expedici, tak se nedivte, že vám píšu "proč to sem píšete?". Se podívejte kam jste to napsal.. my o koze a vy o voze. Rozdil mezi expedici a doruceni byl jiz v mem prispevku upresnen vč co s tim apek a vy my ho znova a stejne podaváte.

    Jeste jednou pro mene chapave. V tomto vlakne se resila problematika vyberu a garance prepravce s dopravou k zakaznikovi. Tam jsem podotkl, že výběr dopravce vzhledem k ceně, ústupkům na obou stranách a chutí zákazníku připlatit za něco dražšího a garantovaného není velký respektive skoro žádný.

    Pokud hodláte pokračovat v urážkách a měřením pipika, tak si obratte na někoho jiného. My by jsme tu spíše, nebo aspon já, uvítali praktickou zkušenost s konkrétním dopravce při konkrétních podmínkách. Něco ve smyslu momentálně se nám podařilo usmlouvat přes depo A u PPL baliky za 50+20, pro vahu do 30kg a rozmeru xyz při cca 20? 100? ks za den, sms, web online a garance doroučení do 24h v ceně.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).