Hlavní navigace

API služby Mapy.cz s novým přepínačem vrstev

19. 7. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Seznam.cz začal s testováním nové verze API své služby Mapy.cz, která nese označení 4.2 a zájemci ji momentálně naleznou na adrese http://beta.api.mapy.cz. Pro lepší přehlednost jsme začali jednotlivé verze nového API pojmenovávat podle slavných cestovatelů – aktuální verze 4.2 se jmenuje Francis Drake a nahrazuje verzi 4.1 Kryštof Kolumbus, píše se na oficiálním blogu služby Mapy.cz.

Seznam.cz začal s testováním nové verze API své služby Mapy.cz, která nese označení 4.2 a zájemci ji momentálně naleznou na adrese http://beta.a­pi.mapy.cz. Pro lepší přehlednost jsme začali jednotlivé verze nového API pojmenovávat podle slavných cestovatelů – aktuální verze 4.2 se jmenuje Francis Drake a nahrazuje verzi 4.1 Kryštof Kolumbus, píše se na oficiálním blogu služby Mapy.cz.

Francis Drake je anglický mořeplavec se slavnými vojenskými úspěchy ze šestnáctého století. Co je na seznamu novinek v aktuální verzi API služby Mapy.cz, které nese jeho jméno? Nový přepínač vrstev, nový vzhled i API vizitky, základní podpora pro IE 9, tisk VML, výchozí obrázek a ukotvení značky, dekorátor stínu a dekorátor přetahovatelných značek, uvádí blog Mapy.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).