Hlavní navigace

Názor k článku Apple iPad, dobrej nápad! od anonym - Představte si, že umím editovat registry, umím si...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 31. 5. 2010 14:35

    anonymní
    Představte si, že umím editovat registry, umím si lecos upravit v konfigurácích linuxu a příkazová řádka pro mě není něco opředeného tajemstvím. Dokonce jsem se ve svých dobách v těch věcech hrabal a tehdy mě to dokonce bavilo.

    Nyní ale mám Mac a iPhone a o iPadu uvažuju. Proč? Protože po letech přišlo vystřízlivění, že můj svět se opravdu netočí okolo počítačů, jejich ladění a hrabání se v nich. Nemám už na to čas ani chuť. Nikomu neberu, že po práci večer přijde, sedne a začne si ladit Linux k obrazu svému či jednou za týden sedne, projede Windows všemožnými uklízecími utilitami, aby měl zas na chvíli klid a šlapaly mu dobře apod. Svého času jsem taky laboroval s Windows Mobile, měl jsem HTC Touch a hrál jsem si s různými shelly, až jsem si jednou uvědomil, že ten telefon mám neustále rozvrtaný a polofunkční a bez ohledu na použitý shell tam pořád byly stařičké WM 6.5, do nichž se člověk po pár tapnutích dostal a které musel tak nějak pořád udržovat v chodu, kontrolovat, kolik má spuštěných aplikací, zda stačí RAM apod. Dokonce jsem tam měl i registry editor, v telefonu, ještě teď nad tím kroutím hlavou.

    Dnes přijdu domů, mám chuť relaxovat v kruhu rodiny, tak prostě vezmu jednoduché zařízení, které funguje a s nímž je zábava pracovat a ne jej ladit, sednu si do obýváku apod. Nebo třeba přijdu z nějaké akce, jen vezmu nějaké zařízení, lehnu do postele, podívám na film, přečtu knihu. Opravdu nemám chuť se o svůj počítač starat, na to je život moc krátký :-) Chci jej používat, nic víc. Neberu nikomu, že pro ně je smyslem počítač ladit a starat se o něj, stejně jako vy neberte lidem, kteří výš smysl nesdílejí.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).