Hlavní navigace

Apple: problémy s bateriemi vyřešíme, na vině je iOS 5

3. 11. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Jak už jsme vás informovali, někteří majitelé mobilních telefonů iPhone 4S si stěžují na slabou výdrž baterie. Společnost Apple nyní oficiálně potvrdila, že na odstranění problému intenzivně pracuje. Firma navíc do určité míry objasnila důvody, které stojí za rychlým poklesem kapacity baterie záhy po jejím dobití, když prohlásila, že na vině je nový operační systém iOS 5.

Jak už jsme vás informovali, někteří majitelé mobilních telefonů iPhone 4S si stěžují na slabou výdrž baterie. Společnost Apple nyní oficiálně potvrdila, že na odstranění problému intenzivně pracuje. Firma navíc do určité míry objasnila důvody, které stojí za rychlým poklesem kapacity baterie záhy po jejím dobití, když prohlásila, že na vině je nový operační systém iOS 5.

Není však přitom stále jasné, která ze součástí iOS 5 má na výdrž baterie negativní vliv. Zástupci Apple například v oficiálním prohlášení pro AllThingsD prohlásili, že firma objevila v iOS 5 několik chyb, které mohou ovlivňovat výdrž baterie. Problémy by měla odstranit další aktualizace operačního systému iOS 5.

Zdroj: Los Angeles Times

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Internetové novinařině se věnuje od roku 2005, kdy začal jako redaktor pracovat pro vydavatelství Internet Info.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).