Hlavní navigace

Apple vydal balík aktualizací pro Mac OS X Leopard

2. 6. 2008
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Společnost Apple zhruba po třech měsících vydala pro svůj systém Mac OS X 10.5 známý též pod názvem Leopard další aktualizační balík. Obsahuje asi sedm desítek oprav týkajících se bezpečnosti, stability i kompatibility. Celý balík lze zdarma stáhnout z webu Applu. (SecurityWorld) V Česku se Mac OS X příliš nerozšířil. Podle Navrcholu.cz jeho podíl v dubnu tohoto roku činil pouze 0,81 procenta. V Americe se mu daří o něco lépe. V květnu tohoto roku dle Net Applications jeho podíl celkem činil 7…

Společnost Apple zhruba po třech měsících vydala pro svůj systém Mac OS X 10.5 známý též pod názvem Leopard další aktualizační balík. Obsahuje asi sedm desítek oprav týkajících se bezpečnosti, stability i kompatibility. Celý balík lze zdarma stáhnout z webu Applu. (SecurityWorld)

V Česku se Mac OS X příliš nerozšířil. Podle Navrcholu.cz jeho podíl v dubnu tohoto roku činil pouze 0,81 procenta. V Americe se mu daří o něco lépe. V květnu tohoto roku dle Net Applications jeho podíl celkem činil 7,83 procenta.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).