Hlavní navigace

Firma Apple získala patent na animaci při stránkování a na Time Machine

13. 11. 2012
Doba čtení: do minuty

Sdílet

AppleInsider upozorňuje tradičně na nové patenty, které se podařilo získat firmě Apple. Jedním z nich je koncept Time Machine (k nalezení v OS X) – tedy v zásadě inkrementální backup. Žádost o patent Apple podal v roce 2006, tedy ještě předtím, než se Time Machine objevila v OS X. Další patent se týká animace při stránkování v iBooks. A stejně jako řada jiných podobně koncipovaných patentů by mohl být hrozbou pro kohokoliv, kdo tuto logickou funkčnost používá.

AppleInsider upozorňuje tradičně na nové patenty, které se podařilo získat firmě Apple. Jedním z nich je koncept Time Machine (k nalezení v OS X) – tedy v zásadě inkrementální backup. Žádost o patent Apple podal v roce 2006, tedy ještě předtím, než se Time Machine objevila v OS X.

Další patent se týká animace při stránkování v iBooks. A stejně jako řada jiných podobně koncipovaných patentů by mohl být hrozbou pro kohokoliv, kdo tuto logickou funkčnost používá.

Zdroj: Apple wins patents on Time Machine, page-turning animations

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Konzultant a publicista, provozuje www.pooh.cz. Podle některých si myslí, že rozumí všemu, sám je však přesvědčen o pravém opaku a ani v 30+ letech nedokázal přijít na to, jak mít peníze a nepracovat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).