Hlavní navigace

Atlas zítra spustí nový freemail

28. 2. 2005
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Portál Atlas spustí 1. března vylepšenou verzi svého freemailu a konečně se tak přidá k „závodům ve zbrojení“ na české freemailové scéně. Novinkami by měla být hlavně podpora SSL a kromě POP3 i IMAP4, velikost schránky bude standardně 300 MB, avšak Atlas je údajně připraven zvětšovat na vyžádání prostor pro e-maily až na 1 GB „i více.“ Maximální velikost odesílané přílohy pak bude 10 MB. Některé z nových parametrů vypadají poměrně slibně (zejména IMAP4 a SSL), takže se nechme překvapit, co…

Portál Atlas spustí 1. března vylepšenou verzi svého freemailu a konečně se tak přidá k „závodům ve zbrojení“ na české freemailové scéně. Novinkami by měla být hlavně podpora SSL a kromě POP3 i IMAP4, velikost schránky bude standardně 300 MB, avšak Atlas je údajně připraven zvětšovat na vyžádání prostor pro e-maily až na 1 GB „i více.“ Maximální velikost odesílané přílohy pak bude 10 MB. Některé z nových parametrů vypadají poměrně slibně (zejména IMAP4 a SSL), takže se nechme překvapit, co zítřek přinese. Podrobnější článek na Lupě samozřejmě nebude chybět. (Zdroj: Atlas.cz)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je ředitelem médií vydavatelství Internet Info. V letech 2005 – 2008 působil jako šéfredaktor serveru Lupa.cz. Vystudoval Fakultu informatiky MU a Fakultu sociálních věd UK. Online komunikaci se věnuje i na svém blogu www.alesmiklik.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).