Hlavní navigace

Autor prvotního návrhu CSS bude přednášet v Praze

7. 5. 2008
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Českou republiku navštíví Håkon Wium Lie ze společnosti Opera Software, který je autorem prvotního návrhu kaskádových stylů a podílel se i na tvorbě mediálně tolik oblíbeného testu ACID2. Návštěva je naplánována v rámci série setkání PROWAS, která pořádá pražská pobočka společnosti Opera Software. Håkon Wium Lie vystoupí v pondělí 12. května v klubu Sedm Vlků (Vlkova ulice 7, Praha 3) s přednáškou na téma Jak dlouho bude web existovat? Následovat má volná diskuze. Vše v angličtině, registrace…

Českou republiku navštíví Håkon Wium Lie ze společnosti Opera Software, který je autorem prvotního návrhu kaskádových stylů a podílel se i na tvorbě mediálně tolik oblíbeného testu ACID2. Návštěva je naplánována v rámci série setkání PROWAS, která pořádá pražská pobočka společnosti Opera Software. Håkon Wium Lie vystoupí v pondělí 12. května v klubu Sedm Vlků (Vlkova ulice 7, Praha 3) s přednáškou na téma Jak dlouho bude web existovat? Následovat má volná diskuze. Vše v angličtině, registrace není nutná. (met.blog.root­.cz)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).