Hlavní navigace

Autoři IdeasWatch připravují web na propagaci mladých českých vědců

3. 11. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Po webu IdeasWatch, který umožňuje sdílet nápad na výrobek nebo službu, připravuje firma Maintop Business spuštění webu Objev.mě. Ten by měl usnadnit mladým vědcům a čerstvým vysokoškolským absolventům, kteří se chtějí věnovat vědecké činnosti, najít pro svůj projekt sponzora.

Firma Maintop Businesses přichází po IdeasWatch s dalším neziskovým webem s názvem Objev.mě, tentokrát na podporu mladých českých vědců.Vzhledem k podfinancování české vědy jsou mladí doktorandi a čerství absolventi, kteří se chtějí nadále věnovat vědecké činnosti, nuceni sami shánět patrony či komerční partnery, kteří by byli ochotni na jejich výzkum přispět.

Více o projektu IdeasWatch, který nedávno oznámil expanzi na britský trh, se dozvíte v rozhovoru s jeho zakladatelem Michalem Hudečkem.

Připravovaný web Objev.mě bude umožňovat mladým vědcům vytvořit jednoduchou a zároveň profesionální prezentaci sebe a své práce a usnadní jim tak hledání svého sponzora. Zároveň by měl ukázat i široké veřejnosti, že v Čechách existuje řada talentovaných mladých lidí, kteří věnují svůj čas prohlubování lidského poznání.V současné době je možné na webu zanechat e-mail, na který bude zasláno info, jakmile bude Objev.mě oficiálně spuštěno.

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).