Hlavní navigace

Baldýnský a Fuka komentují na Facebooku předávání Oscarů

27. 2. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Fanoušci filmu (tento výraz je použit při vědomí toho, že s tímto označením pochopitelně nebudou souhlasit pravověrní fanoušci skutečného filmu, kteří neuznávají tak pofidérní ceny, jako je Oscar) a fanoušci Tomáše Baldýnského a Františka Fuky (což je tak marginální skupina, že k ní nemá cenu dělat vysvětlující závorku, a pokud, tak snad jen proto, aby v ní bylo zmíněno jméno Radka Hulána) a v neposlední řadě fanoušci Facebooku (kterých zas není tak málo, ale protože se najde pár takových,…

Fanoušci filmu (tento výraz je použit při vědomí toho, že s tímto označením pochopitelně nebudou souhlasit pravověrní fanoušci skutečného filmu, kteří neuznávají tak pofidérní ceny, jako je Oscar) a fanoušci Tomáše Baldýnského a Františka Fuky (což je tak marginální skupina, že k ní nemá cenu dělat vysvětlující závorku, a pokud, tak snad jen proto, aby v ní bylo zmíněno jméno Radka Hulána) a v neposlední řadě fanoušci Facebooku (kterých zas není tak málo, ale protože se najde pár takových, kteří jimi nejsou, pak slušnost velí upozornit je na to, že tato zprávička jim nebude ani trochu k užitku), takže skupina definovaná průnikem všech výše uvedených skupin, může vzíti za vděk informací, že:

BRAND24

dvojice zmíněných pánů vytvořila na zmíněném Facebooku tzv. Stránku, nesoucí název Odvážné palce – Oscaři 2011, na níž hodlá předvádět intimní zpravodajství z předávání výše zmíněné ceny udělované Americkou Akademií (že se zkratka AA shoduje se zkratkou jiné skupiny obyvatel, a sice Anonymními Alkoholiky, není náhodou ani náhodou).

Tudíž fanoušci filmu, Baldýnského, Fuky a Facebooku mohou během nedělní noci sledovat aktualizované statusy z místa činu (kterýmžto je Budapešť, jinak nejlepší město pro sledování a komentování čehokoliv) a tak říkajíc – být přímo u toho. Takže, lidé bděte: „Odvážné palce – Oscaři 2011“.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je výkonným ředitelem společnosti Internet Info, s.r.o. a v současné době předsedou Výkonné rady SPIR. Věnuje se marketingu, internetovému prostředí, médiím a příležitostnému moderování. Své občasné postřehy umisťuje na web Simindr.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).