Hlavní navigace

BBC dodá obsah pro YouTube

2. 3. 2007
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Britská televize BBC a společnost Google se dohodly na spolupráci. BBC dodá pro YouTube materiály a Google se podělí o zisk z reklamy. BBC dodá videa zpravodajského i zábavného charakteru. Dokonce z jeho obsahu budou na YouTube vytvořeny tři specializované kanály. Nedávno se Google dohodl na dodání zhruba 4.000 hodin videomateriálu také s Digital Music Groups a snaží se smluvně ošetřit riziko žalob a případného tučného odškodného kvůli porušování autorských práv ve videu nahraným uživateli. …

Britská televize BBC a společnost Google se dohodly na spolupráci. BBC dodá pro YouTube materiály a Google se podělí o zisk z reklamy. BBC dodá videa zpravodajského i zábavného charakteru. Dokonce z jeho obsahu budou na YouTube vytvořeny tři specializované kanály. Nedávno se Google dohodl na dodání zhruba 4.000 hodin videomateriálu také s Digital Music Groups a snaží se smluvně ošetřit riziko žalob a případného tučného odškodného kvůli porušování autorských práv ve videu nahraným uživateli. (BBC News)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).