Hlavní navigace

Bohemia.Net nabízí 64 kb/s linku za 15 tisíc

26. 1. 1999
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Se zajímavou nabídkou pro první tři mesíce tohoto roku přišla společnost Bohemia.Net - každému, kdo se v tomto období připojí k této firmě pevnou linkou, odpustí dva měsíční poplatky. Když si spočítáte výslednou cenu, dojdete k velmi zajímavým číslům.

Je zajímavé pozorovat, s jakými nabídkami postupně jednotliví poskytovatelé přicházejí. Dříve se pozornost zaměřovala zejména na připojení dial-upem a vymýšlely se nejrůznější balíčky a krabičky. To se děje i nadále, ale už není příliš co vymyslet; integrované krabice s modemem a připojením k Internetu se navíc příliš neosvědčily, mnohem úspěšnější jsou balíčky, které obsahují „jen“ samotné připojení na určitou dobu.

Pozornost poskytovatelů připojení se tak logicky obrátila k pevným linkám (a částečně také k ISDN, abych byl spravedlivý). Pád cen, který jsme zaznamenali v posledním roce, je až neuvěřitelný; přitom stále pokračuje. Navíc se vymýšlejí nejrůznější akce, jak získat zákazníka. Pevné linky jsou navíc pro poskytovatele připojení zvlášť atraktivní tím, že přesouvají část poplatků za spojení od Telecomu do jejich kapsy.

Poslední nabídka Bohemia.Netu spadá tedy do kategorie těchto slev, které nakonec zákazníka mohou jen potěšit. Jak si můžete sami spočítat, odpuštění dvou měsíčních paušálů v roce odpovídá skoro 17procentní slevě. Započítate-li tedy tuto slevu, vypadá současný ceník takto:

Kapacita linky Měsíční paušál
19,2 kb/s 5.917 Kč
28,8 kb/s 6.750 Kč
33,6 kb/s 7.583 Kč
64 kb/s 15.917 Kč
128 kb/s 33.000 Kč

Zdroj: Bohemia.Net

Tato nabídka platí do 31. března, takže máte dost času na rozmyšlenou – tady najdete podrobnější informace

BRAND24

Marek Antoš


Související články a odkazy:

* Bohemia.Net s novinkami na přídi
* PVT jede přes Global One, Bohemia.Net přes Ebone
* Bohemia Net levněji
* Ebone v Praze
* Je to Bohemia.Net, není to Bohemia.Net?

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je někdejším šéfredaktorem serveru Lupa. V současné době už se psaní věnuje pouze v míře menší než malé, a to zásadně pro radost.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).