Hlavní navigace

Byl spuštěn multiplatformní Opera Mobile Store

14. 3. 2011
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Společnost Opera Software spustila multiplatformní portál s mobilními aplikacemi jménem Opera Mobile Store, který je dostupný na adrese http://mobilestore.opera.com. Marketingové podpory se mu dostane v oblíbených mobilních prohlížečích Opera Mini a Opera Mobile. Opera Mobile Store vznikl díky spolupráci s Appia.com. Poskytuje bezplatné i placené aplikace a hry pro platformy Android, Symbian, Windows Mobile či BlackBerry. Oficiálně je Opera Mobile Store dostupný pro 200 zemí světa včetně České…

Společnost Opera Software spustila multiplatformní portál s mobilními aplikacemi jménem Opera Mobile Store, který je dostupný na adrese http://mobiles­tore.opera.com. Marketingové podpory se mu dostane v oblíbených mobilních prohlížečích Opera Mini a Opera Mobile.

Opera Mobile Store vznikl díky spolupráci s Appia.com. Poskytuje bezplatné i placené aplikace a hry pro platformy Android, Symbian, Windows Mobile či BlackBerry. Oficiálně je Opera Mobile Store dostupný pro 200 zemí světa včetně České republiky.

Zdroj: tisková zpráva

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).