Hlavní navigace

Názor k článku Byzance: firma studentů z ČVUT vyrábí skládačku pro vývoj chytrých IoT věcí od Tomáš Záruba (Byzance) - Zdravím Lojzo, Byzance nemá ambice dělat hezké v plastu...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 2. 2. 2017 12:52

    Tomáš Záruba (Byzance) (neregistrovaný)

    Zdravím Lojzo,

    Byzance nemá ambice dělat hezké v plastu zalité krabičky pod omítku, nebo designové regulátory na radiátor, které si koupíš v Alze. Jsme nástrojem a poskytujeme vše pro firmy a podnikatele, kteří takový výrobek chtějí vyrábět a prodávat. Zprocesovat výrobu plastů, design, kroužky na závit a další je rozhodně jednodušší, než vyvinout a udržovat 10 let software up-to-date a auditovat si pravidelně úroveň zabezpečení s technickou podporou.

    Vše uvolníme i pro domácí bastlíře - a vaší meteostanici s námi postavíte. K dispozici bude eshop komponent a věřím, že si to zamilujete. Teď je pro nás ale důležité obsloužit velké zákazníky, kde se individuální technická podpora vyplatí a jakmile budeme mít jistotu a dostatečné množství návodů tak hurá k domácím kutilům. Můj záchod mi například měří jak dlouho ehmm.. no a pak mě vyhání - často jsem se totiž začetl do zpráv a proseděl půl dne :)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).