Hlavní navigace

ČD - Telematika na svých sítích zpřístupnila IPTV

19. 8. 2008
Doba čtení: do minuty

Sdílet

ČD – Telematika spustila na své optické síti službu internetového televizního vysílání (IPTV). Přístup k více jak 70 televizním kanálům Telematika zajišťuje ve spolupráci se společností Planet A. Zatímco ČD – Telematika zajišťuje distribuci programové nabídky do předávacího bodu služby lokálním operátorům, Planet A zajišťuje technologii, autorská a distribuční práva i sestavení programové nabídky. Díky službě IPTV mohou operátoři nabízet svým zákazníkům kompletní produkty „triple play“ s…

ČD – Telematika spustila na své optické síti službu internetového televizního vysílání (IPTV). Přístup k více jak 70 televizním kanálům Telematika zajišťuje ve spolupráci se společností Planet A. Zatímco ČD – Telematika zajišťuje distribuci programové nabídky do předávacího bodu služby lokálním operátorům, Planet A zajišťuje technologii, autorská a distribuční práva i sestavení programové nabídky. Díky službě IPTV mohou operátoři nabízet svým zákazníkům kompletní produkty „triple play“ s minimálními počátečními náklady a zároveň se plně věnovat poskytování služeb svým zákazníkům, uvádí se dále v tiskové zprávě.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Externí spolupracovník serveru Lupa.cz a expert na blockchain a kryptoměny. Jako šéfredaktor v minulosti vedl ADASTRA Business Intelligence Magazine a server ITbiz.cz. Dnes pracuje jako redaktor časopisu Forbes.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).