Hlavní navigace

Názor k článku Centrum E-mail vyhrál další test od konto - Já vám gratuluju, rytíři digitálního věku! Ani s...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 29. 10. 2008 22:53

    konto (neregistrovaný)
    Já vám gratuluju, rytíři digitálního věku! Ani s pomocí Orientálního ústavu AV ČR jsem nebyl schopen rozluštit ty jejich zcela debilní hieroglyfy, které po mně požadoval jejich přihlašovací formulář, kde jsem při jeho pročítání čekal už jen na dotaz, kdy jsem naposled zvracel a líbal svoji ženu, kterou jsem nikdy neměl. Opsat spávně údajný bezpečnostní kód prý se často nepodařilo ani některým pracovníkům americké diplomacie. Bezpečnostní kód (údajně bránící zneužití hackery a podobným netovým smetím, když se přitom ví, jak vašich osobních informací "využívá" sám google)jsem vyplňoval na mnoha jiných serverech, ale nikde to není, zvláště pro ty, co musí kliknout na ikonku s invalidním vozíkem,tak krkolomné jako u Googlových.
    A jenom si zkuste zapomenout heslo nebo uživatelský! Googlovi vás totiž budou posílat od čerta k ďáblu a opačně. Až se vám totiž podaří vložit to heslo, co jste právě zapomněli a kvůli němuž žádáte o poslání hesla mejlem, jako je tomu běžně u normálních, a nikoliv paranoidních poskytovatelů mejlslužby, tak vás Googlovi žádají zase o to, co popisuju výše, totiž o opsání nových hieroglyfů.
    Počet pokusů o jedině right přihlášení je přímo odvislý od vaší trpělivosti.
    Zaplaťpámbů za ty gigabajtový milodary. Na rozdíl od gmejlového zmetka je světová pátrací služba Simpsonů z G. a spol. světovou jedničkou zcela právem.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).