Hlavní navigace

Centrum Holdings: Martin Vedej je novým obchodním ředitelem pro média

10. 9. 2010
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Centrum Holdings má od středy 8. září 2010 nového obchodního ředitele pro média. Stal se jím Martin Vedej, který ve funkci nahradil Martina Šebestu. Pětatřicetiletý Martin Vedej v minulosti zastával například funkci obchodního ředitele agentury MediaFax nebo generálního ředitele společnosti M.I.A. a také společnosti METRO. Ve vydavatelství Ringier pak působil jako ředitel divize. Více viz jeho profil na serveru LinkedIn. (Tisková zpráva)

Centrum Holdings má od středy 8. září 2010 nového obchodního ředitele pro média. Stal se jím Martin Vedej, který ve funkci nahradil Martina Šebestu.
Pětatřicetiletý Martin Vedej v minulosti zastával například funkci obchodního ředitele agentury MediaFax nebo generálního ředitele společnosti M.I.A. a také společnosti METRO. Ve vydavatelství Ringier pak působil jako ředitel divize. Více viz jeho profil na serveru LinkedIn. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).