Hlavní navigace

Názor k článku Centrum Mail aneb e-mailoví klienti ještě nevymřeli od Alexander Doktor - Dny největší slávy mají bezesporu desktopové programy pro...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 28. 4. 2012 10:55

    Alexander Doktor

    Dny největší slávy mají bezesporu desktopové programy pro příjem a odesílání e-mailů pošty dávno za sebou.

    Pardon, ale tohle je jen dojem autora, který ho povýšil na fakt. Ve firmách se standardně používají ve většině případů desktopový e-mailový klient a to mimo jiné i proto, že že nabízí řadu dalších funkcí, které jsou právě pro firemní použití důležité (aplikační pluginy, sdílené kontakty, atd.). A není to samozřejmě jen Outlook, patří sem třeba i Lotus Notes.

    A i pokud se budeme bavit o osobním použití, tak tohle neplatí. Samozřejmě by bylo nutné nadefinovat, co autor myslí oněmi dny největší slávy, ale z mého pohledu mi to opravdu přijde jen jako nepovedený začátek článku, který zbytečně shazuje zbytek. Ono totiž když si člověk hned v úvodu přečte nějaký takovýhle blábol, tak si dvakrát rozmyslí, zda bude číst dál nebo ne. I když je navíc otázkou zda zrovna na Lupě má smysl edukovat čtenáře o existenci desktopových e-mailových klientů. Není to článek spíše třeba na Slunečnici?

    A jedno blognutí k tématu na závěr. http://blog.lupa.cz/nogard/obchodni-e-mail-neni-chat/

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).