Hlavní navigace

Centrum se pustilo do Práce

5. 5. 2004
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Pár dní poté, kdy jsme přinesli zprávu o předběžném opatření soudu ve věci domény sprace.cz, přichází LMC, jedna ze stran sporu a provozovatel služeb jobs.cz a prace.cz, s další zprávou. LMC sice nebylo NetCentrem koupeno jako Volná místa Seznamem, ale jak je už u NetCentra zvykem, začaly obě společnosti spolupracovat na smluvním základě. Je to další krok, kdy se portály snaží převzít často žádané služby pod svá křídla a omezit tím přístup konkurence k uživatelům. K podobnému vývoji už došlo…

Pár dní poté, kdy jsme přinesli zprávu o předběžném opatření soudu ve věci domény sprace.cz, přichází LMC, jedna ze stran sporu a provozovatel služeb jobs.cz a prace.cz, s další zprávou. LMC sice nebylo NetCentrem koupeno jako Volná místa Seznamem, ale jak je už u NetCentra zvykem, začaly obě společnosti spolupracovat na smluvním základě. Je to další krok, kdy se portály snaží převzít často žádané služby pod svá křídla a omezit tím přístup konkurence k uživatelům. K podobnému vývoji už došlo například v oboru realit. (M&M)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor se zabývá výkonovým marketingem na internetu. Pracoval pro Advertures, Dobrý web a Outrider. Martin byl dříve redaktorem Lupy a dalších periodik o IT.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).