Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Černá kronika českých telekomunikací, část III. od Vladimír Pilný - Už jsem si zvykl, že za poslední roky...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 20. 3. 2002 11:38

    Vladimír Pilný (neregistrovaný)
    Už jsem si zvykl, že za poslední roky je každá zpráva z českého "TELECOMunikačního trhu" neradostná až zarážející, přinejmenším v porovnání se zprávami zahraničními.

    Pane doktore, nemáte občas chuť po té dlouhé době vystoupit z řad novinářů a hrdě prohlásit "takhle teda ne!"? Koneckonců nestranné (v dobrém smyslu) vaše zpravodajské články stejně nebývají. Prostě občas musí člověk udělat další krok v životě. I když je to samozřejmě složité, dovedu si představit několik klíčových postů, kde byste se svým čestným bojem proti všemocným mohl pořádně pohnout s tím, oč nám povětšinou jde. V červnu jsou volby, leccos se přeci může změnit, ne?

    Například - vidím-li v televizi pana Stádníka, nemůžu se ubránit dojmu, že je to zhola neschopný předseda, taková figurka. Možná je hodný, asi po odborné stránce věci rozumí, ale dnes to prostě nestačí!

    Budu mít radost, pokud o mé idee na chvilku zapřemýšlíte. A pokud možno ne jen vy.

    --
    Pro případné buřiče - nežiji v pohádkovém světě, rozumím s tržní ekonomice, ale jsem především člověk.
  • 21. 3. 2002 8:22

    Zdenek Krajdl (neregistrovaný)
    Váš názor, že je pan Stádník hodný, bohužel asi neodpovídá skutečnosti. Bližší se můžete dočíst zde: http://www.mesec.cz/?text=203&oblast=16
    Nebo jste slyšel o tom, že by v éře bolševika některý papaláš vyhodil ženskou z práce a pak vyhazoval rodinu s dětmi z bytu proto, že tento byt potřebuje pro svého kočího?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).