Fandor tohle tusim nedela a jsou taci, co to odmitaji.
Jinak mas obecne pravdu, vetsina domen jsou podobne sragory. Ale ja sam za sebe temhle hochum fandim, i kdyz jejich kecy jsou dost hrozny a jejich prinos je tim zaplevelenim netu zaporny. (Btw. kdyby lidi meli basic info co je to zaparkovana stranka, a ze se na ni neklika, tak jich bude mnohem min - avsak lidi jsou proste lini se cokoliv ucit.)
Libi se mi vsak, ze TMtypos delaji protivahu korporacim a narusuji poradek. Jinak by byly trademarky uz na vsechno a patrne bychom nemohli ani mluvit. To ze pop star Madonna vysoudi madonna.com neni normalni.
Me prijde mnohem vic nenormalni, ze kdyz pouziju nejakej trademark treba v title negativniho threadu, tak me hned vyhrozuje pravnik mega firmy. Prijde mi nemoralni, ze mi zalobou vyhrozuje jakasi nizozemska nebo anglicka firma, kdyz se na mych strankach objevi link na video stream. Jak se ma maly chudy clovek prat se soudnim rizenim a naklady v cizi zemi? Oni vedi, ze na to nemam... takze fake whois and fuckoff. Celej system trademarku je nesmysl, stejne jako celej koncept dusevniho vlastnictvi.
Nechci se hadat a zakladat flame, ale delat pravo, ktery nelze vymoct, je proste to, co nas zavedlo do pruseru, ve kterym jsme.
Názor k článku
Česká doménová centrála obvolává se zvláštní nabídkou
Orbital sazkar.net (neregistrovaný)
189.39.249.---
17. 12. 2009 21:04
Re: Novinka? Možná u nás.
celé vlákno
Tiskni