Hlavní navigace

Česká pobočka Google má svůj blog

22. 6. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Včera se v pražském klubu Lávka uskutečnilo setkání dvou zástupců české pobočky Google s blogery. Za českou pobočku přišli Lukáš Morávek a ředitelka Taťána le Moigne. Lukáš Morávek také slavnostně spustil český oficiální blog Google, který běží na blogovacím systému Blogger.com. Chceme zde psát o Googlu z našeho místního pohledu, vypíchnout různé služby a funkce, které jsou pro naši zemi zajímavé, dát možnost nahlédnout do naší práce a všeobecně zakotvit naši přítomnost v českém prostředí,…

Včera se v pražském klubu Lávka uskutečnilo setkání dvou zástupců české pobočky Google s blogery. Za českou pobočku přišli Lukáš Morávek a ředitelka Taťána le Moigne.

Lukáš Morávek také slavnostně spustil český oficiální blog Google, který běží na blogovacím systému Blogger.com. Chceme zde psát o Googlu z našeho místního pohledu, vypíchnout různé služby a funkce, které jsou pro naši zemi zajímavé, dát možnost nahlédnout do naší práce a všeobecně zakotvit naši přítomnost v českém prostředí, uvádí v prvním příspěvku své plány zaměstnanci Google.

Ve svém úvodu Lukáš Morávek neplánovaně pobavil pozvané bloggery, protože upozornil na seznam českých produktů po pravé straně blogu. Zároveň si uvědomil, že je Seznam značka pro jejich největšího konkurenta, portál Seznam.cz. Také ředitelka Google Taťána le Moigne začala v průběhu večera používat synonymum „výpis“.

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).