Hlavní navigace

Názor k článku Česká spořitelna ovládla Mobito, do ztrátové firmy investuje dalších 40 milionů od Desmos - O platební systémy se trochu zajímám, jednak nakupuji...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 12. 2013 11:01

    Desmos (neregistrovaný)

    O platební systémy se trochu zajímám, jednak nakupuji přes internet zboží či služby, také je i prodávám.
    Slovo mobito jsem v souvislosti s platebním systémem asi někdy registroval, nevzbudilo asi ale můj zájem, tak jsem to vynahradil dnes. vlezl jsem na stránky mobita a snažil se poučit. Napřed jsem prohlédl mapu kde mohu systémem platit. Mezi nějakou stovkou, možná tisicovkou firem jsem nenašel jedinou, kdy bych mohl systém použít. Některé firmy působily i pitoreskně, pomyšlení, že bych v trafice platil mobilem, nebo třeba někomu za údržbu lesa je úsměvné. Tak jsem mapu opustil a jal se bádat jak bych mohl používat mobito pro firmu. Místo jasných obchodních podmínek a přehledného ceníku jsem byl nucen vlézt do menu Časté otázky a proklikávat se odpověďmi na otázky na 20 stránkách. A i když jsem se konečně proklikal ke kýženým ceníkům, tak ty pro mne byly stejně nepřehledné a zavádějící. A také dočasné, protože jsem zjistil, že od dubna 2014 bude zaveden poplatek z převodu na účet.
    Takže mobito pápá, u mne bude těžko někdy nabito! A mám obavy že i u naprosté většiny ostatních i když bych si i uměl představit, že by mohlo i fungovat, takto ale asi těžko.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).