Hlavní navigace

Český Telecom zlevňuje ADSL

17. 1. 2005
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Český Telecom dnes oznámil snížení ceny ADSL z 1690 korun na 950 korun při zachování stejné rychlosti 1 024/256 Kbit/s. Tento tarif, nazvaný Internet Expres Optimal, si mohou zákazníci objednat do 17. dubna 2005. Ceny firma snižovala i v dalších oblastech. Aktivační poplatek je za pouhou korunu, novým klientům je odpouštěn první paušál a zřízení pevné linky nyní stojí 99 korun. S výhodnými podmínkami přišel zároveň i Eurotel, který bude nabízet tři balíčky kombinující ADSL a tarif s 30 volnými…

Český Telecom dnes oznámil snížení ceny ADSL z 1690 korun na 950 korun při zachování stejné rychlosti 1 024/256 Kbit/s. Tento tarif, nazvaný Internet Expres Optimal, si mohou zákazníci objednat do 17. dubna 2005. Ceny firma snižovala i v dalších oblastech. Aktivační poplatek je za pouhou korunu, novým klientům je odpouštěn první paušál a zřízení pevné linky nyní stojí 99 korun. S výhodnými podmínkami přišel zároveň i Eurotel, který bude nabízet tři balíčky kombinující ADSL a tarif s 30 volnými minutami. Kabelovky především zrychlovaly, Český Telecom se vydal cestou slev. Asi žlutá horečka, či co. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor do května 2013 působil jako CEO srovnávače Heureka.cz, předtím pracoval v jablonecké společnosti Miton. Vystudoval Hospodářskou fakultu v Liberci a příležitostně píše svůj blog Oříšek.net.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).