Hlavní navigace

Chello mi dělá vrásky

22. 3. 2004
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UPC navyšuje rychlost připojení k Internetu pro Chello. Hezké, ale mohli mi to jako zákazníkovi říci; minulý týden tu byl jejich reprezentant uzavírat novou smlouvu. UPC zavádí limity přenosu pro Chello. Hezké, ale mohli mi to jako zákazníkovi říci. UPC zavádí Wi-Fi. Hezké, ale taky mi to mohl František Malina říci, když jsem trpělivě plnil půl roku jeho embargo. Aspoň vím, že se mám u UPC příště na nějaké embargo vykašlat a novinky zveřejnit. Mimochodem, jestli 93 procent uživatelů na…

UPC navyšuje rychlost připojení k Internetu pro Chello. Hezké, ale mohli mi to jako zákazníkovi říci; minulý týden tu byl jejich reprezentant uzavírat novou smlouvu. UPC zavádí limity přenosu pro Chello. Hezké, ale mohli mi to jako zákazníkovi říci. UPC zavádí Wi-Fi. Hezké, ale taky mi to mohl František Malina říci, když jsem trpělivě plnil půl roku jeho embargo. Aspoň vím, že se mám u UPC příště na nějaké embargo vykašlat a novinky zveřejnit. Mimochodem, jestli 93 procent uživatelů na 256kilobitové lince vystačilo s 5 GB za měsíc, co UPC vede k poznání, že po trojnásobném zvýšení to nebude těch 15 GB, se kterými dosud vystačili ti z 512kilobitové linky? Měl bych zase přeladit na rádio v horší kvalitě? (Marigold: 1, 2, 3, 4)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor se zabývá výkonovým marketingem na internetu. Pracoval pro Advertures, Dobrý web a Outrider. Martin byl dříve redaktorem Lupy a dalších periodik o IT.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).