Hlavní navigace

Cinemacity.cz bylo včera několik hodin přesměrováno na stránku s inzeráty

29. 12. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Web www.cinemacity.cz byl včera několik hodin přesměrován na stránku s inzeráty (viz screenshot). Cinema City to vysvětluje „technickými obtížemi“: Velice se omlouváme za vzniklé obtíže, na našich internetových stránkách www.cinemacity.cz došlo k technické závadě, která byla již odstraněna.

Web www.cinemacity.cz byl včera několik hodin přesměrován na stránku s inzeráty (viz screenshot). Cinema City to vysvětluje „technickými obtížemi“:

Velice se omlouváme za vzniklé obtíže, na našich internetových stránkách www­.cinemacity.cz doš­lo k technické závadě, která byla již odstraněna.

Skutečnost je taková, že se DNS záznamy pro cinemacity.cz doménu  průběhu dne několikrát měnily a zpět na skutečný web Cinema City byly navráceny až po několika hodinách. Doména cinemacity.cz přitom provozovateli, tedy Cinema City, nepatří. Zákulisní informace hovoří o tom, že vlastníkovi došla trpělivost s nevyrovnanými finančními nároky a přistoupil k poněkud radikálnějšímu kroku. 

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Konzultant a publicista, provozuje www.pooh.cz. Podle některých si myslí, že rozumí všemu, sám je však přesvědčen o pravém opaku a ani v 30+ letech nedokázal přijít na to, jak mít peníze a nepracovat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).