Hlavní navigace

Číslo s trojúhelníkem: nerušit

5. 8. 2004
Doba čtení: do minuty

Sdílet

V telefonním seznamu si můžete ke jménu připojit černý trojúhelník, kterým dáte najevo, že si nepřejete být oslovováni telefonickou reklamou a nabídkami služeb či zboží. Podle MF Dnes trojúhelníčky přibývají rychle, přestože se majitel telefonní stanice nemá kam odvolat, když ho přesto vyruší prodavač po telefonu. Tohle ošetří až zákon. Vláda do něj chce zahrnout pravidlo opt-in jako to je v zákoně o některých službách informační společnosti. Jsem zvědavý, jestli to projde i parlamentem. Ale…

V telefonním seznamu si můžete ke jménu připojit černý trojúhelník, kterým dáte najevo, že si nepřejete být oslovováni telefonickou reklamou a nabídkami služeb či zboží. Podle MF Dnes trojúhelníčky přibývají rychle, přestože se majitel telefonní stanice nemá kam odvolat, když ho přesto vyruší prodavač po telefonu. Tohle ošetří až zákon. Vláda do něj chce zahrnout pravidlo opt-in jako to je v zákoně o některých službách informační společnosti. Jsem zvědavý, jestli to projde i parlamentem. Ale zpátky k trojúhelníčkům: když moje telefonní číslo v seznamu není, kam si mám ten trojúhelník nalepit? (MfD)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor se zabývá výkonovým marketingem na internetu. Pracoval pro Advertures, Dobrý web a Outrider. Martin byl dříve redaktorem Lupy a dalších periodik o IT.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).