Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Čistka na Xbox Live: Microsoft odpojil údajné piráty od Robert - To ale není moc systémový přístup. Jak se mám...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 15. 11. 2009 18:13

    Robert (neregistrovaný)
    To ale není moc systémový přístup.
    Jak se mám já, jakožto budoucí kupec bazarového (nebo z druhé ruky) XBoxu, bránit tomu abych nekoupil kousek bez podpory Microsoftu? Když založím nový účet Live, bude vše fungovat jak má? Budu moci hrát on-line hry?
  • 15. 11. 2009 22:00

    anonymní
    Co je komu do toho? Smlouva o službě Xbox Live nebo jak se to jmenuje je uzavírána mezi společností Microsoft a PRVNÍM kupujícím konzole. V bazaru můžeš koupit tak maximálně elektronické zařízení zvané Xbox. Je tvůj problém, že si smluvně s bazarem neošetříš, že když nebude fungovat LIVE služba, tak dostaneš peníze zpátky.

    To je stejné jako bazarový prodej počítačových her - pokud předchozí majitel cheatoval s tím licenčním klíčem, který ty následně použiješ pro nainstalování, a nějaký online systém tvůj účet kvůli tomu označí za "cheater", tak je to tvůj problém, ne problém výrobce hry.
  • 16. 11. 2009 12:01

    Robert (neregistrovaný)
    Já spíše doufal, že po nějaké "trestní" době (1-3 měsíce) bude moci uživatel zřídit nový účet Live. Takový účet začíná znovu od nuly a všechny výhody, dosavadních postupů v on-line hrách, jsou ztraceny.

    Jinak systémové to není ani náhodou. Dnes a deně se kradou licenční čísla, přístupy k herním kontům, ...

    Dříve nebo později mne to také potká. Předpokládám, že situci by mělo naprosto dostatečně vyřešit to, že výrobci hry (nebo provozovateli služby) doložím že jsem produkt (či službu) řádně koupil a zaplatil. Nahlásím zneužití a požádám ho o udělení nového (neprofláknutého) licenčního čísla, zřízení nového konta, ... Pochopitelně se mi to nebude stávat často.

    Přece kvůli tomu, že vám děti vlezou na jeden víkend k počítači se nesmíříte s tím že vyhodíte tisíce, někdo až desetitisíce, korun jen tak oknem.
  • 16. 11. 2009 12:37

    Petr Dolejší
    Dříve nebo později tě to potká? Aby si mohl přehrávat upirátěné hry, musíš xbox rozebrat, vyndat mechaniku, flashnout firmware a zase to dát dohromady. To není žádné pustil jsem na víkend děti k počítači..
    A s tou reklamací by to bylo dost složité, protože XBOX Live služba není oficiálně u nás podporována, takže si musíš založit účet na smyšlenou adresu v cizí zemi (typicky UK nebo USA podle toho odkud kupuješ membership a point karty), takže se vlastně už od počátku dopouštíš porušení podmínek.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).