Hlavní navigace

Názor k článku Co byste měli vědět o Mytrixu od Jan Hála - V prvé řadě děkuji za Vaši odpověď. Nyní...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 2. 10. 2001 9:50

    Jan Hála (neregistrovaný)
    V prvé řadě děkuji za Vaši odpověď. Nyní jen na vysvětlenou - jak jsem ve své předchozí reakci naznačil, považuji vyznění Vašeho článku spíše za omyl, které vzniklo i za účasti p. Petráška díky zřejmě ne zcela přesnému vyjadřování (zda vědomému či nikoliv, toť otázka) na některých prezentacích(osobních, www stránkách atd.).
    K tomu "omylu bez zlého úmyslu" se kloním také proto, že s p. Petráškem jsem o využívání Mytrixu poměrně vydatně korespondoval a jeho jednání bylo korektní, byť, a to byhc rád zdůraznil, se naše společnost zákazníkem Mytrixu nestala, ovšem nebylo to z důvodu nedůvěry či nekorektnosti zástupců Mytrixu.
    Máte pravdu, že mnoho článků na Lupě je subjektivně zabarveno, ale můj názor je ten, že by to mělo mít určité meze - každý by si dokázal jistě udělat svůj názor z konkrétních argumentů, které jste uvedl - zvlášť když jste je doplnil i o odkazy, příp. konkrétní osoby, kde je možno vše ověřit. Ten balast okolo ale článku jedině ublížil a jak Lupu a Vaše články sleduji rád a pravidelně, tak zde je vidět, že i mistr tesař se někdy utne.
    Opravdu doufám, že tak silně subjektivně zabarvené články á la pan Z. se nestanou na Lupě pravidlem. Byla by to škoda pro všechny.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).