Hlavní navigace

Názor k článku Co prozradilo Sčítání o ePopulaci od Martin Kopta - Na Internetu je skvělé právě to, že lidé...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 26. 7. 2002 2:40

    Martin Kopta (neregistrovaný)
    Na Internetu je skvělé právě to, že lidé chtějí. Jenže Připojení na Internet je pouze zpřístupnění média. Za online kurzy nezaplatíte o mnoho méně než za ostatní. Jenže na kurzy za 800 Kč individuálně přijede lektor k vám domů a cestovné bývá v ceně.

    Učit se po 18. hodině, to je nejlepší způsob, jak vyhodit peníze oknem. To vám řekne každý, kdo někdy poskytoval individuální hodiny češtiny pro cizince. Takže by bylo lepší učit se dříve.

    Internet je ale médium, nemusíte se přes něj jen bavit a vzdělávat. Až budu doma s dítětem na rodičovské dovolené, docela rád bych byl prostřednictvím Sítě v kontaktu s manželkou, celkem rád bych si z domova dál rád četl poštu a noviny, a když to půjde, třeba bych i rád zkusil dál pracovat (abych nemusel být závislý na rodičovských dávkách a pomohl manželce s financováním provozu domácnosti). Myslím, že na tomhle je důležité, že to ADSL může stát 2.000 měsíčně a třeba by mi ho i chlebodárce pak platil...

    Ostatně, také by mi to mohlo být jedno. Jak říkám, UPC je u nás otázkou dní. Ale vidím dál, než kam sahají chráničky kabelovek.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).