Hlavní navigace

Názor k článku Co všechno si chcete platit v ceně české domény od anonym - zatímco ostatní strejdové si nezvyknou, viď ? 1 Strejda...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 26. 11. 2008 21:26

    anonymní
    zatímco ostatní strejdové si nezvyknou, viď ?

    1 Strejda Topolánek

    JÍT S KSČM? PRO ŠPIČKY ODS ŽÁDNÝ PROBLÉM Mirek Topolánek: "Osobně jsem vyjednával s komunisty. Zjišťoval jsem, kolik hlasů jsou pro Klause ochotni nabídnout." (rozhovor s Mirkem Topolánkem, RESPEKT 48/05)

    2 Strejda Bendl

    ODS a KSČM ? "Je potřeba znát vždycky lokální situaci" Na bouřlivou atmosféru loňského kongresu ODS málokterý účastník zapomněl. Delegáti se předháněli ve výpadech proti komunistům a kritizovali své straníky za spolupráci s KSČM na radnicích. Usnesení, které z této vřavy vzešlo a které tyto koalice zakazuje, přesto nejspíš vyšumí. Prakticky je totiž neuskutečnitelné. 29. 6. 2007 04:48 - PRAHA Právu to potvrdilo několik zdrojů z ODS. Obě strany spoluovládají radnice v 67 obcích. Výkonná rada ODS přitom za půl roku odebrala licence pouze dvěma místním sdružením. Nepraktičnost usnesení sjezdu ODS připouští dokonce i jeden z hlavních kritiků dohod s komunisty na radnicích, místopředseda strany a středočeský hejtman Petr Bendl: "Správně to (společné vládnutí) není, v žádném případě. Nicméně je potřeba znát vždycky lokální situaci," řekl Právu.

    3 Strejda Bursík

    "Ve světle nedávných událostí kolem poslance Moravy mám strach, že Miloslav Málek má na starosti nyní mě a mou rodinu a je pokračováním 'seriálu' o pozitivních a negativních motivacích - tentokrát proti mně ale nestojí žádný amatér, nýbrž bývalý kapitán kontrarozvědky StB," napsala Zubová.

    Zaměstnanec ministerstva životního prostředí Miloslav Málek informaci o své minulosti komunistického kontrarozvědčíka potvrdil.

    Později Bursík dodal, že nevidí Málkovu minulost jako důvod, proč by neměl být členem zelených.

    Obvinění Zubové považuje Bursík za absurdní a vidí v něm útok na svou osobu. (25. 11. 2008 12:01, autor: ČT24)

    4 Strejda Kalousek

    Předseda KDU-ČSL Miroslav Kalousek ve čtvrtek souhlasil s výzvou šéfa ČSSD Jiřího Paroubka k jednání o společné vládě. Kalouskovi by nevadila ani tolerance takové vlády ze strany KSČM. Předsednictvo křesťanských demokratů jej v tom podpořilo. Podle místopředsedy KSČM Jiřího Dolejše by komunisté vznik vlády ČSSD a lidovců zřejmě umožnili. Šéf zelených Martin Bursík je proti jakékoli vládě závislé na komunistech.

    24. 8. 2006 15:43 - PRAHA Novinky.cz
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).