Hlavní navigace

ČRa nabízejí prostor na svých věžích i dalším ISP

14. 5. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

České Radiokomunikace (ČRa) začaly aktivně nabízet dalším telekomunikačním poskytovatelům velkoobchodní balíček služeb Využití infrastruktury ČRa. V jeho rámci poskytují České Radiokomunikace možnost umístění vysílačů na své věže a zázemí pro další techniku poskytovatelů telekomunikačních služeb ve svých objektech. Nabídky kromě dalších poskytovatelů může využít také státní správa. České Radiokomunikace mohou poskytnout některý z více než šesti stovek objektů po celém území České republiky (viz…

České Radiokomunikace (ČRa) začaly aktivně nabízet dalším telekomunikačním poskytovatelům velkoobchodní balíček služeb Využití infrastruktury ČRa. V jeho rámci poskytují České Radiokomunikace možnost umístění vysílačů na své věže a zázemí pro další techniku poskytovatelů telekomunikačních služeb ve svých objektech. Nabídky kromě dalších poskytovatelů může využít také státní správa. České Radiokomunikace mohou poskytnout některý z více než šesti stovek objektů po celém území České republiky (viz mapka)

Věže ČRa jsou umístěny na místech s výbornou viditelností, což je dáno jejich primárním účelem, kterým historicky bylo pokrytí maximálního území televizním a rozhlasovým vysíláním. Zákazníkům z řad lokálních ISP umožňujeme umístit na našich objektech libovolnou technologii od WiFi až po rádiové spoje v licencovaných pásmech, říka Kamil Levinský, obchodní ředitel Českých Radiokomunikací. Ty se po odprodeji maloobchodní divize zaměřují výhradně na firemní zákazníky a právě na velkoobchodní nabídku. Od května zpřístupnily velkoobchodně také svou WiMAX síť. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).