Hlavní navigace

Čupa: Nabídka Telecomu nesplňuje požadavky ČTÚ

16. 3. 2003
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Proč Contactel ještě nepřišel s nabídkou ADSL? Generální ředitel Michal Čupa odpovídá: „Současná varianta nabídky Českého Telecomu bohužel neumožňuje vytvořit pro zákazníky službu s dobrým poměrem mezi výkonem a cenou. (…) Nabídka ČTc nesplňuje požadavek Českého telekomunikačního úřadu na propojení sítí, je geograficky omezená a nabízí jen nízký počet variant služby za přemrštěné ceny. Navíc neumožňuje nabízet zákazníkům koncová zařízení (modemy) a nepřipouští tak konkurenci v této oblasti.“ …

Proč Contactel ještě nepřišel s nabídkou ADSL? Generální ředitel Michal Čupa odpovídá: „Současná varianta nabídky Českého Telecomu bohužel neumožňuje vytvořit pro zákazníky službu s dobrým poměrem mezi výkonem a cenou. (…) Nabídka ČTc nesplňuje požadavek Českého telekomunikačního úřadu na propojení sítí, je geograficky omezená a nabízí jen nízký počet variant služby za přemrštěné ceny. Navíc neumožňuje nabízet zákazníkům koncová zařízení (modemy) a nepřipouští tak konkurenci v této oblasti.“ (Internet pro všechny)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor se zabývá výkonovým marketingem na internetu. Pracoval pro Advertures, Dobrý web a Outrider. Martin byl dříve redaktorem Lupy a dalších periodik o IT.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).