Hlavní navigace

Deset mýtů okolo digitálního vysílání

4. 9. 2007
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Vypnutí prvního středně velkého analogového televizního vysílače na Domažlicku dostalo téma digitalizace na přední strany novin i časopisů. Není však dne, aby se na naše kolegy ze serveru DigiZone.cz neobrátil zoufalý čtenář s prosbou o radu, zda si musí kvůli ukončení analogového vysílání pořídit kabelovou televizi nebo zda je možné prostřednictvím jednoduchého set-top-boxu nahrávat pořady na videorekordér. Dnes proto na DigiZone.cz vyšel článek Deset mýtů okolo digitálního vysílání, ve kterém…

Vypnutí prvního středně velkého analogového televizního vysílače na Domažlicku dostalo téma digitalizace na přední strany novin i časopisů. Není však dne, aby se na naše kolegy ze serveru DigiZone.cz neobrátil zoufalý čtenář s prosbou o radu, zda si musí kvůli ukončení analogového vysílání pořídit kabelovou televizi nebo zda je možné prostřednictvím jednoduchého set-top-boxu nahrávat pořady na videorekordér. Dnes proto na DigiZone.cz vyšel článek Deset mýtů okolo digitálního vysílání, ve kterém se zájemci dozví odpověď na deset základních otázek k tématu digitalizace.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).