Hlavní navigace

Digitalizace: státu chybí kompetence, výrobcům jistoty a poslancům osvěta

29. 11. 2006
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Podívejme se na tři zajímavosti minulého týdne související s digitalizací televizního vysílání. Národní koordinační skupina pro digitalizaci (NKS) jednala s výrobci digitální techniky, její předseda se pro Česká média zamyslel nad půlroční existencí NKS a občanské sdružení Hermes uspořádalo výroční setkání. Poselství veřejnosti můžeme shrnout jako střízlivost, kritiku a zklamání. Před elitami digitalizace čeká ještě plno práce, aby se divák měl v budoucnu na co dívat. Pokračování v článku…

Podívejme se na tři zajímavosti minulého týdne související s digitalizací televizního vysílání. Národní koordinační skupina pro digitalizaci (NKS) jednala s výrobci digitální techniky, její předseda se pro Česká média zamyslel nad půlroční existencí NKS a občanské sdružení Hermes uspořádalo výroční setkání. Poselství veřejnosti můžeme shrnout jako střízlivost, kritiku a zklamání. Před elitami digitalizace čeká ještě plno práce, aby se divák měl v budoucnu na co dívat. Pokračování v článku Digitalizace po česku: státu chybí kompetence, výrobcům jistoty a poslancům osvěta na DigiZone.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).