Hlavní navigace

Názor k článku Dopravci: Konec roku byl rekordní. Před Vánoci jsme odbavovali i 230 tisíc zásilek denně od Důchodce - fakt - Česká pošta - zásadně malé zásilky do domácností...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 11. 1. 2017 21:15

    Důchodce - fakt (neregistrovaný)

    Česká pošta - zásadně malé zásilky do domácností nedodává. Standardní postup - v 17.30 Hod příjde SMS z centrály, že dotyčný nebyl k zastižení a zásliku je možno si vyzvednou v následný pracovní den na poštovním úřadu.
    Je to blbý když jako trotl čekáte se slinama u huby, díváte se z okna a a a NIC. A pak přijde ta SMS. Dle známych z okolí standart České pošty.

    Co je ale ještě horší je služba PPL !!! Ta nedá vůbec nic - tedy avizo. Tak jsem se sháněl na jejich webu. A tam jsem se dočetl, že jsem nebyl doma. No to je možné. Druhý den jsem byl venku na vedlejší ulici a chlapa s dodávkou jsem náhodou odchytil. Řekl nebyl jste doma. Říkám dával jste avízo? Odpověď - nedovolal jsem se jenom to píplo ? Dotázal jsem se na centrále proč nedávají echo, že budou v patřičný den doručovat v nějakém časovém rozpětí. Odověď - není to jejich povinností !!!!!! Takže PPL jen do firem. Tam je vždy někdo přítomen. Do domácnosti ???? ............. nepřišel jsem na to jak by to mohlo fungovat. Prostě pěkný zásek do palice v Novém roce 2017 :-)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).