Hlavní navigace

Dostupnost Windows 7 RC skončí 15. srpna

24. 6. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Pokud si chcete zdarma a legálně vyzkoušet Windows 7 RC ještě před uvedením finální verze na trh, tak byste si měli pospíšit. Microsoft potvrdil, že veřejná dostupnost této testovací verze bude ukončena 15. srpna. Od tohoto data již nebude možné oficiálně si Windows 7 RC stáhnout. Finální verze bude totiž uvedena na trh už 22. října, tedy o několik týdnů dříve, než se původně očekávalo resp. než tvrdil sám Microsoft. Připomínáme, že na Windows 7 RC by měli přejít uživatelé Windows 7 Beta z…

Pokud si chcete zdarma a legálně vyzkoušet Windows 7 RC ještě před uvedením finální verze na trh, tak byste si měli pospíšit. Microsoft potvrdil, že veřejná dostupnost této testovací verze bude ukončena 15. srpna. Od tohoto data již nebude možné oficiálně si Windows 7 RC stáhnout. Finální verze bude totiž uvedena na trh už 22. října, tedy o několik týdnů dříve, než se původně očekávalo resp. než tvrdil sám Microsoft. Připomínáme, že na Windows 7 RC by měli přejít uživatelé Windows 7 Beta z počátku letošního roku. Tato testovací verze se bude od 1. července každé dvě hodiny restartovat.

Windows 7 RC má již k dispozici všechny funkce, které Microsoft naplánoval pro finální verzi. Před časem vyšel i český jazykový balíček, takže Windows 7 RC komunikují už i v češtině. Ohlasy na tuto poslední testovací verzi jsou veskrze pozitivní. Pokud si ji budete chtít také vyzkoušet, budete potřebovat počítač alespoň s procesorem s taktovací frekvencí 1 GHz, 1 GB RAM (resp. 2 GB RAM pro 64bitovou verzi), 16 až 20 GB místa na pevném disku a ideálně grafickou kartou s podporou pro DirectX 9. (Channel Register)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).