Hlavní navigace

Dvě nové verze programu Miranda opravují několik chyb

6. 11. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Jen několik hodin po sobě vyšly dvě nové verze universálního komunikačního programu Miranda IM, které opravily několik chyb souvisejících jak je samotným programem, tak s podporou jednotlivých komunikačních sítí – konkrétně ICQ a Windows Live Messenger. Nejprve byla uvolněna verze 0.7.11 mimo jiné řešící problém se zobrazením avatara v okně pro úpravu informací o uživateli i obtíže s přenosem avatara v rámci sítě Windows Live Messenger mezi některými klienty. Komunikační sítě Microsoftu se týká…

Jen několik hodin po sobě vyšly dvě nové verze universálního komunikačního programu Miranda IM, které opravily několik chyb souvisejících jak je samotným programem, tak s podporou jednotlivých komunikačních sítí – konkrétně ICQ a Windows Live Messenger. Nejprve byla uvolněna verze 0.7.11 mimo jiné řešící problém se zobrazením avatara v okně pro úpravu informací o uživateli i obtíže s přenosem avatara v rámci sítě Windows Live Messenger mezi některými klienty. Komunikační sítě Microsoftu se týká i vylepšení stability při vyhledávání kontaktů. Dále verze 0.7.11 přinesla opravu chybného zobrazení autorizačního dialogu a pro uživatele ICQ také vylepšení detekce klienta.

Krátce po uvolnění verze 0.7.11 přišla verze 0.7.12. Na seznamu změn je jediná položka: oprava problémů s přenosem souborů v síti Windows Live Messenger. Pokud používáte Mirandu v některé ze starších verzí, tvůrci doporučují aktualizaci právě na nejnovější ostrou verzi. Program Miranda 0.7.12 můžete stahovat také ze Slunečnice.cz. Vedle ICQ a Windows Live Messengeru podporuje i Yahoo Messenger, Jabber vč. Google Talku,´Gadu-Gadu i IRC chat. (Miranda IM Blog)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).